Sudi-sudikan laa klik di sini ekk...

Sudi-sudikan laa ekk klik disini..

Monday, September 23, 2013

Kebisuan yang terlampau

Assalam dan salam sejahtera.Ini bukan wordless lagi tapi sudah jadi kebisuan yang terlampau amat nampaknya..kan..mood mmenulis bukan hanyut malah sudah tenggelam macam titanic cuma karam dilautan mana tak tau ler.


Kek coklat di atas ni akak buat sempena sambutan hari lahir di tadika little caliphs paka khas buat anakanda Aiman Haiqal.Punya laa kelam kabut ..eja nama anak pun salah..sepatutnya Aiman Haiqal bukan Aiman haiqman..dah 2 ke 3 hari belek2 gambar baru perasan salah eja..nasib baik kek dah habis dimakan..klu tak harus dikomplen anak2 yg umi salah eja nama adik..hahahah.

Resepi kek coklat ni akak guna resepi dari blog kak Ummi (terima kasih kak Ummi cayang)..rasanya dah lama tak buat kek coklat yg belajar dgn Sweetlilly's dulu sebab entah kenapa dimana silapnya tiap kali buat kek coklat tu bila dibakar adunannya melimpah keluar dari acuan..tension mak tau!

Takat ni dulu catatan akak hari ini..mudah-mudahan diberi kerajinan tahap tertinggi untuk hapdet blog lagi..hehehe

2 comments:

Bbwana adienia said...

hai..salam kenal dr SRC..

saya singgah sini dan follow..sudi singgah sini ya, www.dapurjirankuberasap.blogspot.com.tq

Ctnaemah said...

hai bbwana..salam kenal juga ya dr akak.