Sudi-sudikan laa klik di sini ekk...

Sudi-sudikan laa ekk klik disini..

Monday, January 9, 2012

Lauk sempoi aje laa

 
Posted by Picasa


Assalamualaikum..lauk sempoi aje untuk lunch semalam sebab nak perabis stok ikan dalam peti ais.

Hari ni baru kene masak beria-ia sebab anak2 dah start kelas kafa mulai minggu ni..along tak terlibat dengan kafa sebab dah darjah 6..hanya gegirls berdua tu aje yg terlibat.

Pegai dah bw sebab nak cari idea untuk set lunch nanti..ayam tengah defrost..ermmm...nak masak apa ni ekk?tak mau laa masak kari sebab semalam dah berlemak.nak buat sup ..cuaca tengah mendung pula..ermmmmmmm!!!..kita tengok aje laa apa kejadiannya karang ya!

bye!jumpa lagi ;),

No comments: