Sudi-sudikan laa klik di sini ekk...

Sudi-sudikan laa ekk klik disini..

Thursday, July 28, 2011

Selamat menyambut ramadhan 1432

Photobucket

Assalamualaikum..dikesempatan ni akak ingin mengucapkan selamat menyambut Ramadhan1432h dan menjalani ibadah puasa buat semua rakan-rakan bloggers.Semoga Ramadhan ini membawa keberkatan buat kita semua.

Akak juga ingin memohon ampun dan maaf andai bicara akak di ruangan ni menyebabkan rakan2 sekelian ada yg berkecil hati ke apa dgn tulisan & repekan akak.

Akak juga ingin mengucapkan jutaan terima kasih pada rakan-rakan bloggers yg sudi berkongsi resepi-resepi masakan yg sedap-sedap dalam blog masing-masing.Dulu masa akak belum tau berblogging..kerja akak bila bulan puasa ialah mengintai fotopages dan blog-blog masakan kengkawan sekelian..hampunkan akak kerana buat kerja tak senonoh itu!..hahahaha

Akak buat entry ni awal2 sebab esok nak balik kampung kat Kluang untuk sambut puasa bersama keluarga belah akak...dah lama tak sambut puasa beramai-ramai dengan adik beradik..Almaklum ler kat Terengganu ni tak cuti awal ramadan.Anak-anak akak dah buatkan surat cuti (Uminya tersangat excited nak balik kampung..rela paksa anak-anak bercuti-tolong jgn tiru aksi ini ya!)..

Perancangannya nak balik malam ni tapi last minit nanti akak pasti en.hubby bertukar fikiran sebab dia nak tengok perlawanan bola antara Harimau Malaya dan Singapura..Jommmm kita tengok bola dulu..wakakaka


Photobucket