Sudi-sudikan laa klik di sini ekk...

Sudi-sudikan laa ekk klik disini..

Sunday, July 17, 2011

entry tertunda

Photobucket

Assalamualaikum semua...dah bersawang blog akak ni..mana taknya sejak blk kg aritu memang tak sempat nak update blog..(makan durian punya pasal ler ni...kekekek).. Sampai dr kg minggu lepas,akak kebizian dgn tempahan kek .Alhamdulillah rezeki tu..sampai kek anniversary sendiri punya akak pun tempah dgn kawan sebab dah tau sure tak dan klu nak buat sendiri.

Photobucket
Kek opera yg lazat ni akak tempah dgn ANN..Kalau nak rasa betapa sedapnya kek opera ni boleh tempah dgn Ann ya!

Photobucket
Ni makanan istimewa sempena anniversary akak hari tu..Mutton Steak..dapat sorang sekeping..belen bagi kat mimi & anak2nya..kelasss ko mimi..makan steak!


Photobucket
Ni pulak nasi lemak hari apa akak lupa! rasa2 hari selasa kot coz petang rabu g pasar malam .nasi goreng tu jiran bagi ..tak sempat nak snap rupa nasi lemak aritu..hik2x.Kesimpulannya minggu lepas memang gantung periuk belanga sungguh!..Minggu ni lega sikit insyallah nak test biskut raya pulak b4 pose ni..ahaks