Sudi-sudikan laa klik di sini ekk...

Sudi-sudikan laa ekk klik disini..

Monday, May 23, 2011

entry edisi terperam

Assalamualaikum uols..kembali berblogging setelah seminggu bermalasan..hihihi..Aceli gambo banyak terperap tapi pc dikuasai anak2..tu yg menyebabkan akhak tak update blog ni.

 
Posted by Picasa

ni lempeng cicah kari buat utk minum petang isnin aritu..last2 tak abis makan..bersambung ke hari selasa pulak..en.hubby buat sambal sardin ..abis licin lempeng2 ni..selamat dari masuk TS.

 
Posted by Picasa

pastu petang selasa 17hb tu..kami dijemput ke rumah kawan kat Kemasik..pergi reramai dgn geng2 berkelah aritu.Kat sana makan pulak nasi dagang..yummy! sebab dh lama tak pekena nasi dagang.otw balik kengkawan ajak singgah pantai kemasik yg kat trafik light tu..pantai yg ni boleh laa klu nak mandi manda sebab ada batu batan tapi bilik air pulak takde..tu yg tak bestnya.Kalau pantai yg dpn sikit tu banyak kemudahan namun untuk mandi manda tak boleh ..sebab pantai tu menjunam + dalam..bahaya.Balik dr Kemasik ..on pc tgk ada berita 2 org guru lemas di Kijal.Al fatihah buat mereka.

 
Posted by Picasa

Ni cream puff edisi kosong..tabur dgn gula ising aje..laku pulak sbb ada gula ising..kalau ltk inti tak laku..pelik2 aje perangai bebudak rumah ni.


 
Posted by Picasa

Akhirnya pelam gajah ni selamat dikendurikan kami anak beranak..agaknya klu tunggu tua sikit tentu manis isinya ..aritu petik msh muda lagi sbb takut tak merasa ..hahahah.Pelam ni juga banyak dijual kat pekan Air Hitam tau ... beso-beso..kalau singgah Air Hitam jgn lupa beli banyak!..hihihi

p/s..semalam dpt lagi pelam muda..nak buat ape ekk?