Sudi-sudikan laa klik di sini ekk...

Sudi-sudikan laa ekk klik disini..

Wednesday, May 11, 2011

ape kes ni?sape tau..tulunnnnnn...........Dh okay),

cuba tengok kat blog list akak tu..takde gambo pong blog2 yg akak dh follow..pc akak yg biul ke?atau uols pun nampak menda yg sama cam akak juga?mencik aaa...huhuhuhu



pstttt...dh ok pulak!..agaknya tadi line intenet slow..akak buka laptop tgk2 terjadi mcm kat tu blog..Skrg dah okay..panik ler kejap ingatkan kena virus ke hapa?tak boleh nak view..Syukur dh boleh view..legaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Cendawan Kamheong

 
Posted by Picasa

Assalamualaikum..ni lauk dinner semalam..asalnya nak buat sup tapi balik2 sup aje..jemu laa pulak..so cuba sesuatu yg baru pulak..mengkarikan cendawan versi siam..ahahaha


 
Posted by Picasa

Dah lama tak beli daging..smlm beli daging & buat masak simple cenggini aje..

Resepi kamhenong tu boleh refer sini..tuko aje sotong tu kpd apa2 yg uols suka ya!..kan ke kita ni chef at home..hihihi