Sudi-sudikan laa klik di sini ekk...

Sudi-sudikan laa ekk klik disini..

Thursday, May 5, 2011

Cuti2-Kolumpo 25hb-29hb

 
Posted by Picasa

Ni bangunan apa ekk?view dari tkt 11 ...

 
Posted by Picasa

Ni dari sisi kiri pula..

 
Posted by Picasa

atas level 9 pun ada pokok bagai..

 
Posted by Picasa

Anak2 akak hari2 memujuk ajak berendam kat sini..soriiii ler ..akak rela terperuk dlm bilik dari turun ke bawah sebab ada hero yg tgh ligat.kang ntah ke mana-mana aje dia pergi..

 
Posted by Picasa

makan ayam penyet kat KLCC..g jalan kaki aje..meleceh jugak kakiku.


 
Posted by Picasa

Nak g tempat ni punya pasal terpaksa menempuh jem 2 jam..keras montot dok dlm keta..last2 2 kali pusing-pusing tak jumpa pun arah parking tang mana...grrrrrrrrrrrrrrrr...kene pegi lagi ni nampaknya.

 
Posted by Picasa

Last-last g masuk pizza hut sebelah shell tu..hero kecik g mana2 mesti bawak set bowling..klu takde kang dia susun gelas2 pulak ..hehehhe..abaikan rambut budak pompuan tu..org berambut kerinting gitu ler..sikat molek2 pun serabai jadinya..hahaha

i am backkkkkkkkkkkkkk

 
Posted by Picasa


assalamualaikum uolsss..akak dah balik tapi mood nak menghapdet blog masih belum panas lagi sebab mood cuti2 tak ilang lagi..ahaks..

tu cream puff baki dari tempahan SRK Paka..alhamdulillah rezeki lepas balik cuti-cuti..

3 hari terperap kat PNB DARBY PARK bersambung pula blk kampung pastu g majlis reunion
STABK..jumpa kengkawan lama yg dah 20th tak jumpa almaklum ler lepas SPM masing2 bawa haluan sendiri..Ada yg masih vogue,masih kacak & yg dah berubah fizikal..hahaha

Sempat jugak jelajah zenxin organic park kat air hitam & econsave kat kluang..sabo aje nunggu K4 sebelah econsave siap..tak payah g jauh2 ke batu pahat lagi pasni.

Dah free nnt baru upload gambo2 masa bertapa aritu ekk.