Sudi-sudikan laa klik di sini ekk...

Sudi-sudikan laa ekk klik disini..

Tuesday, April 12, 2011

Roti oh! roti..........

Assalamualaikum uols...
Ini projek perasmian bread maker semalam..akak beli Bm ni dah lama tapi malas sungguh nak keluarkan dari kotak...eeiii!!! teruk ekk..
Photobucket
Resepi pun akak ikut dalam buku panduan Bm tu..kalau nak tau akak ni mmg fail bab buat roti..tak kira ler uli roti guna mixer atau bm..sama aje kerasnya..klu uli guna tangan lagi keras kekung roti tu.Masa baru keluar dari oven aje panas ..pastu bagi kat mimi pun dia tak sudi...takut patah taring!.

Photobucket
yang ni pulak akak letak inti dulce leche & peanut butter.Tengah panas2 mmg lembut sesangat..anak2 siap bawa seorang seketul masa g ngaji.Pagi tadi dah warm up dlm oven pun keras lagi..sape ler nak perabiskan!..isk..isk..isk..


Photobucket



Psstttttt...akak dah download e-book buat roti dari Ros JintanManis.com..nnt boleh ler try resepi roti yg Ros JintanManis.com bagi free tu.Sapa nak e-book free tu boleh download hingga 21hb ni aje..lepas takde lagi laa ekk..Thanks to Ros yg sudi bagi e-book free!