Sudi-sudikan laa klik di sini ekk...

Sudi-sudikan laa ekk klik disini..

Thursday, March 24, 2011

REPEAT BALIK

Entry ni takde kene mengena dengan keputusan SPM semalam taw!

Assaalamualaikum uols..oleh kerana semalam &hari tu akak dah tersilap..maka hari ni akak kene repeat balik laa ekk..Dalam tersilap2 tu..berat akak menurun jugak uols taww!!..i likeeeeeeeee

Semalam memang masih 57++kg .bangun tido akak timbang tengok 53.3kg..uols jangan laa excited sangat ya sebab ni berat before akak amik bekfest cam kat bawah tu haa..kwang..kwang..

 
Posted by Picasa

Pagi ni akak bekfest scarmble egg aje..bila dah isi perut maka berat pun naik ler balik..hahahaha..but uols jangan susah hati ekk..jap lagi meh kita workout dengan Sumaya kat channel 108 tu.

 
Posted by Picasa

yang ni walaupun akak terbabas semalam takde ler akak nak makan nasi jugak..Akak beli ikan bakar & sayur campur untuk lunch semalam.

uols..after this akak kene sembunyikan alat penimbang ni selama 2 minggu.Kalau asyik nak timbang aje kang emosi akak boleh terjejas taw...hehehe