Sudi-sudikan laa klik di sini ekk...

Sudi-sudikan laa ekk klik disini..

Tuesday, March 1, 2011

Udang sos plum

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Assalamualaikum semua...boring sunguh laa dgn Picasa ni..nak upload gambo tak boleh..guna photobucket pulak..gambo2 klu letak blog semua ke tepi..cam malu2 kucing aje...

Udang sos plum dan buncis tu kejadiannya dah 2 hari lepas ..dek kerana picasa meragam ..tu yg lambat upload sampai dah lupus udang dalam perut ni..hahahah

Pizza tuna tu dapat free malam tadi masa g makan steam bot di Awana Kijal.....suka sangat klu cousin yg kerja kat sana invite srh makan kat situ..free mana tak nya...heheheh.Semlm cousin akak belanja makan steambot..harga untuk steambot tu rm32/dewasa dan rm 18 untuk kanak2..makan laa ko sampai boyak perut..Gagal lagi diet akak...wakakakak..tapi takpe..pagi ni akak dh minum 2 liter air..asyik ke bilik air aje ni..kang petang sambung lagi 2 liter air..Nampaknya mmg tak boleh jenjalan jauh2 ..kang asyik nak terkucil aje...hihihihi

Pizza tu jadi juadah breakfast & bekalan anak2 aje..abang long mmg suka sangat klu makan yg western2 tu..semalam pun dah tak sabo2 nak makan...kene tegah dulu sbb anakku ni dah semakin bam bam mcm umi dia jugak..kuikuikui