Sudi-sudikan laa klik di sini ekk...

Sudi-sudikan laa ekk klik disini..

Monday, February 21, 2011

Sup Makaroni

 
Posted by Picasa



Sup makarona eh! makaroni ..menu sempoi sebab maknya malas..ehhhhh!!!! bukan2xxxx!!!!..anaknya sakit mulut..ada mata ikan (bukan telur ikan tau!)..maknya numpang gak semangkuk..kengkonon diet..SILA ULANG 3 KALI arrrr..

Yang ada sambal kecap tu untuk maknya tau..:),

Ayam sweet sour simple

Photobucket

assalamualaikum & salam sejahtera..haiii dah bersawang blog akak ni..minggu lepas masak ala2 so takde ler tayangan perdana disamping mood malas menyerang tahap maksimum..hehehe

So semalam menghabiskan stok hewan dlm peti ais..angan-angannya nak buat masak merah style mak mertuaku ..dek kerana petang semalam dah mula berlari-lari anak (berlari2 dengan anak2 yg benonya..kuikuikui)maka yg terhasil hanya yg diatas tu..

Kisah berlari-lari dengan anak2 ni awalnya plan nak berjoging 10 pusingan tapi anak2 daraku mula mengekor maka sesi berlari disingkatkan kepada 4 pusingan aje..balik umah ajak en.hubby main badminton tapi berebut pulak dengan si kecik..time akak pegang reket time tu laa dia pun join sama..bila ayahnya main sepak takraw..dia pun menyibuk lagi..kesimpulannya petang semalam kami banyak main badminton ala2 aje..

Hari ni en.hubby g Batu Rakit maka petang ni akak takde partner nak main badminton..tapi takpe jiran sebelah ada pasang tiang bola jaring kat belakang umah ni..nak menumpang shoot bola walapun terpaksa guna bola dak haiqal..hahahah