Sudi-sudikan laa klik di sini ekk...

Sudi-sudikan laa ekk klik disini..

Tuesday, June 14, 2011

Mencari semangat yang hilang

Assalamualaikum semua..Ape kabo?lama akak tak hadpet blog ni..dah dekat 1/2 bulan rasanya..Almaklum ler cuti sekolah..berblogging pun terpaksa dihentikan buat seketika sebab melayan kerenah anak2.

Cuti sekolah yg lepas sempat blk kg beberapa hari .pastu bila balik umah sendiri kene demam selsema..mood tarak laa! :),...masak pun ala kadar aje.


 
Posted by Picasa

Sticky Caramel chicken wings sebagai pembuka tirai hari ni.Resepi akak amik dr SINI..Thanks to tuan punya resepi..mmg sedap..ala2 pizza hut pun ya!

 
Posted by Picasa

Ini pulak terpaksa dijadikan agar2 sebab terlalu manis.Mulanya nak teringin nak makan sagu gula melaka tp malas nak buat air gula so ganti ler dgn syrup utk 3 layer tea tu..amik ko!..manis melenting!ada yg kene potong kaki kang!..wakakak..

3 comments:

nuwairani ismail said...

assalam...nmpk menyelerakan betol ciken wings tu...berseri2!

Ctnaemah said...

w/slm..rani..tu berkilat sbb terlebih flash..rupa sebenonya itam manis..hikhikhik

Naz said...

Heheheeee...Naz pun baru nak cuba mengutip semangat berblogging yg dah terbang entah ke mana bersama cuti sekolah ari tu...
Wing rupanya.. tgk gambar tadi ingatkan udang.. merah menyala..