Sudi-sudikan laa klik di sini ekk...

Sudi-sudikan laa ekk klik disini..

Thursday, May 5, 2011

i am backkkkkkkkkkkkkk

 
Posted by Picasa


assalamualaikum uolsss..akak dah balik tapi mood nak menghapdet blog masih belum panas lagi sebab mood cuti2 tak ilang lagi..ahaks..

tu cream puff baki dari tempahan SRK Paka..alhamdulillah rezeki lepas balik cuti-cuti..

3 hari terperap kat PNB DARBY PARK bersambung pula blk kampung pastu g majlis reunion
STABK..jumpa kengkawan lama yg dah 20th tak jumpa almaklum ler lepas SPM masing2 bawa haluan sendiri..Ada yg masih vogue,masih kacak & yg dah berubah fizikal..hahaha

Sempat jugak jelajah zenxin organic park kat air hitam & econsave kat kluang..sabo aje nunggu K4 sebelah econsave siap..tak payah g jauh2 ke batu pahat lagi pasni.

Dah free nnt baru upload gambo2 masa bertapa aritu ekk.

No comments: