Sudi-sudikan laa klik di sini ekk...

Sudi-sudikan laa ekk klik disini..

Thursday, April 14, 2011

Happy birthday Nieza

Photobucket

Poskad khas buat Nieza-our journey begins sempena besdaynya hari ni.Kegembiraan berganda-ganda ya nieza!...baru aritu sambut 1st annversary blog..rupanya tak jauh pulak dengan besday dia.Apa pun akak ucapkan selamat panjang umur & murah rezeki serta dirahmati Allah sentiasa ya!..aminn.

p/s..sat nak tampal setem kat poskad ni..nak pos ke Finland..hihihihi

3 comments:

Nieza said...

terima kasih kak...wahhh ada special n3..sungguh terharu saya dibuatnya suka cup cakes comel tu...terima kasih atas wish dan doa dr akak semoga dimakbulkan Allah..amin...dan didoakan juga akak sekeluarga dirahmati Allah selalu...amin. nanti saya angkut bawa blk kek ni yer...hehe

Sari Yusa Ibrahim said...

Naem, baguslah kau, buat kek utk Nieza pastu msti ko yg makan kan, hehe.. Nt birthday aku nak jugak tau... hik3

Ctnaemah said...

yus..besday ko bila ?nnt aku buatkan tempahkan faux cake..ko tak yah makan..buat hiasan aje sambil bayangkan kesedapan kek tu ek..wakakakaka