Sudi-sudikan laa klik di sini ekk...

Sudi-sudikan laa ekk klik disini..

Sunday, March 27, 2011

sambungan dari part 1

 
Posted by Picasa

taraaaaaaaaaaaaaaaaa....uols tengok2 laa ya..teh ni bagus utk kesihatan tau..puas akak belek-belek kat rak teh kat GIANT tu..jumpanya teh ijau tapi takde logo halal mujur jumpa teh cap BOH ..Sekarang ni semuanya kene amik pot..tu haa kat kluang nun heboh kopi tak halal..konfius orang2 yg tak dok Kluang mana satu kopi yang tak halal..Kopi cap Televisyen ke Kopi Railway?Ada yang kat kopi cap tv pun tak halal..ada yg kata kilang kopi cap tv ni supply kopi kat kopi railway..Uiks!! jangan main2 cakap aje..kene usul periksa jugak...kalau main dengar cakap2 tak usul periksa boleh jadi FITNAH.

So kesimpulannya tepuk dada tanya selera..Akak pernah terminum sekali kat kedai kopi railway ni masa balik kampung ..pastu nak masuk lagi asyik full manjang..mujur jugak tak menyinggah ke sana..lagipun kalau uols anak2 felda tentu ingat kopi delima keluaran felda..yang tu sodap jugak but akak kene check nutrition facts dulu..hahahaha

 
Posted by Picasa




 
Posted by Picasa



 
Posted by Picasa

gambar ihsan google

Yang pulak mayonis yg low CRAB..ehh!...bukan..low CARB..uols klu nak beli cari yg kaler oren ya..yg tu mg low CARB..yg merah ni akak lupa laa pulak..heheheh

4 comments:

Sari Yusa Ibrahim said...

aku jarang minum kopi kat kopitiam, slalu minum nescafe jer... hehehe

Naz said...

Uih.. macam ruangan iklan pulak hehehehe..
SIhat ker naemah??

Ctnaemah said...

yus..aku pun jarang minum kopi,teh dan sewaktu dgnnya..selalu bancuh nescafe aje utk hubby.kopi ni kalu teringin sangat2 baru bancuh..kadang2 sampai keras kejung kopi tu sbb aku lupa yg aku ada beli stok kopi..ahahahah

Ctnaemah said...

Naz..alhamdulillaah sihat walafiat ni..hehehe