Sudi-sudikan laa klik di sini ekk...

Sudi-sudikan laa ekk klik disini..

Sunday, March 27, 2011

Akak yg obses dgn C.A.R.B....part 1

Assalamualaikum uols..sejak 2 menjak ni akak sangat obses dengan EN.CARB (bukan ENCIK CRAB SPONGEBOB ..ya!).Walaupun pengetahuan am akak tentang EN.CARB ni tak berapa nak tinggi tapi akak sedaya-upaya untuk mengelakkan EN.CARB..bimbang jatuh cinta dengan EN.CARB.


 
Posted by Picasa

Ni akak punya beskfest tadi..buat scramble telur + sekor sardin + sekeping cheese + sayur sikit..Uols jangan tanya yang 2 hari lepas ya! sebab akak bekfest kat luar tapi masih mengawal pengambilan bekfest akak tau (isk..isk..isk..ya ke ni?).Aceli 2hari lepas akak g Kuantan ..ada majlis company hubby kerja..Anugerah 10 th perkhidmatan..hubby jadi jurufoto aje.Dapat laa tido free kat HOTEL ZENITH tu..bestnya kira group Optimal ni yg 1st rasmikan level 11..tak bestnya pulak sini takde wifi walaupun pihak hotel siap bagi password namun level 11 takde coverage..Celcom pun sama..nyampah sungguh sebab akak ni kira pengguna tegar internet..klu takde line tu rasa cam tak complete idup ai tawww!


Giler akak ni..sekarang asal beli produk makanan akak dok belek berapa banyak En.CARB kat sesuatu produk tu..ni kalau akak tak slim river tak tau ler...Nnt akak tepek gambo teh ijo yg akak beli semalam..ni nak copy tak boleh..pc tengah sewel..tak sukanyaaaa..karang akak sambung balik celoteh merapu ni ekk..

2 comments:

fabulousmummy said...

akak, sambil2 mengawal EN CARB tu, meh pakai Premium Beautiful....mesti dapat figure punya..hehehe...ada promotion sampai khamis ni...tgk blog saya...teeeheee

Ctnaemah said...

tak mampu iols nak pakai PB tu..hehehehe