Sudi-sudikan laa klik di sini ekk...

Sudi-sudikan laa ekk klik disini..

Wednesday, December 29, 2010

Bila si kecil ku nak main bowling

 
Posted by Picasa


Begini laa gelagat si kecik akak ..berangan kononnya tengah main bowling tapi guna bola untuk bola sepak.Apa nak buat takde bola bowling size camtu..Sekiranya ada bola bowling yg size mcm tu memang akak dah belikan sebab dia minat sangat main bowling.

Kalau bawa pergi jalan-jalan ke Mesra Mall ..dia dah tau kat mana bowling centre..maka terpegun laa dia kat situ sampai menangis kalau orang ajak keluar.Bila balik umah mula ler cari bola nak main bowling.Ada belikan set permainan bowling tapi bolanya jenis tak tahan..baru baling 2-3 kali dah terbelah 2 bola tu.Beli pulak yg kecik kat pasar malam..yang ni dia amik pinnya aje pastu kalau nak baling dia guna lah bola yg mcm kat atas tu.

Minggu lepas kami sekeluarga pergi ke Kuantan..lalu ler sebelah East Coast Mall..dia dalam keta ni dah resah gelisah nak turun..masa kami kat trafik light nak menuju Kuantan Parade so tak laa singgah EC mall tu...dia menangis2 bila kami tak pergi ke situ sebab kat atas EC Mall tu ada games centre dimana ada games bowling feberet dia di situ..hahahaha


dek taksub dengan bowling kekadang sambil menyusu pun dia buat aksi nak baling pastu pernah mengigau cakap bowling..sah masa tido tu dia mimpi main bowling gamaknya..heheheh ..tu belum lagi berebut pc dengan akak2 dan abang long sebab dia nak tengok youtube psl bowling.

Satu lagi perangai si kecik ni pantang jumpa bola tak kira beso ke kecik semua dia mahu.Bola kecik tu beli kat Al Ikhsan khas buat dia aje..Pendek kata dia ni memang hantu bola..koleksi bola-bola dia aje dah 7 biji..asal pergi giant dia rembat sebijik bola yg rm 1.99.Semalam along dah pecahkan cermin almari guna bola giant tu...huhuhu..