Sudi-sudikan laa klik di sini ekk...

Sudi-sudikan laa ekk klik disini..

Sunday, November 21, 2010

Berjumpa dengan Ex- classmate

 
Posted by Picasa

Gambo muka akak terpaksa diblurkan sebab akak tak cun time ni..kekekekek


Ini ex-classmate akak yg dah 20th tak jumpa...last jumpa dia masa hantar buku teks lepas exam SPM 20th lalu...masih ingat baju ala2 Saloma yg Yati pakai ketika tu...then terus tak jumpa hinggalah akak ternampak nama dia dalam facebook.

Akak add dia tapi dia ni tak approved pun...pastu ternampak kakak dia so akak send mesej & bertanya dimanakah Yati skrg ni...rupanya dia dok Bukit Kepong aje..alahai..tiap kali balik kg hubby mmg akak lalu jalan Bukit Kepong tu tapi tak pun dia dok situ ....huhuhu

Dipendekkan cerita akak minta no.hp dia dgn kakak dia..lepas berborak2 ...kami pun berjanji nak jumpa..kali pertemuan diadakan di rumah mertua Yati di Sri Maamor,Tangkak..haaa amikkk...dulu2 akak pernah masuk Sri Maamor dengan geng sekilang..(dulu akak minah karen)..laaa rumah yg akak pernah singgah tu tak jauh dari rumah mak mertua Yati..tapi skrg akak tengok umah tu tertutup rapat aje..takde orang kot..

Rupanya Yati tak approved akak sbb line internet kat tempat dia dah cut off...tapi takpe...akak puas ati dapat jejak kasih kawan-kawan sekolah ni..macam citer nak dibualkan tapi masa dah suntuk..next time blk kg boleh cari yati lagi sbb dah tau di mana lokasi dia.. :)



B

No comments: